Gastronomia konferencje Pluski
Menu bufetowe, serwowane, grill, kociołkowanie
Proponujemy menu w formie bufetu, serwowane, w formie grilla na Sosnowej Polanie - od 95 zł/osoba oraz kolacje uroczyste od 140 zł/osoba.
Menu w formie bufetu podajmy grupom od 20 osób. Czas ekspozycji bufetu - 2 godziny (bez określenia gramatury na osobę).
W przypadku mniejszej ilości osób proponujemy menu serwowane.
Do każdego posiłku podajemy bezpłatnie wodę niegazowaną z cytryną.
Zapraszamy do kontaktu:
tel. +48 (89) 519 53 70
+48 (89) 519 53 71
email: konferencje@warmiapark.pl
Sale gastronomiczne rozwiń
Sala | Ilość osób |
---|---|
Restauracja | 76 |
Sala dębowa | 90 |
Ogród zimowy | 40 |
Klub muzyczny | 100 |
Grzybek | 90 |
Sosnowa Polana | 100 |
Menu w formie bufetu – 95 zł/osoba rozwiń
(przykładowe menu)
- Zupa z leśnych grzybów
- Krupnik zabielany
- Kotlet schabowy smażony na smalcu
- Gulasz z szynki z grzybami
- Fileciki z kurczaka w majonezie
- Morszczuk w sosie cytrynowym
- Pierogi z mięsem indyka okraszone masłem ziołowymi
- Pierogi z warzywami
- Makaron spaghetti z sosem pomidorowym i parmezanem
- Ziemniaki smażone
- Ryż z warzywami
- Warzywa sezonowe na ciepło
- Bufet sałat i surówek
- Ciasta
Menu serwowane – 95 zł/osoba rozwiń
(przykładowe menu)
Przystawka gorąca
Warzywa na sposób orientalny
Zupa
Zupa krem z brokułów z prażonymi migdałami
Danie główne
Makaron tagliatelle ze szpinakiem, suszonymi pomidorami i grillowanym łososiem
Deser Ciepła babeczka czekoladowa podana na sosie waniliowym
Lunch rozwiń
menu szybki lunch, składające się z przystawki i dania głównego
Propozycje 64 zł/osoba
Propozycja I
Przystawka
Carpaccio z buraka podane na rukoli z pikantnym dresingiem i serem
Danie główne
Makaron z kurczakiem z sosem śmietanowym, szparagami i suszonymi pomidorami
Propozycja II
Przystawka
Galaretka z nóżek octem skropiona
Danie główneGołąbki wieprzowe „jak u Mamy” podane z ziemniakami puree
Propozycja III
Przystawka
Mus z wędzonego pstrąga z cygaretkami piernikowymi
Danie główne
Polędwiczka wieprzowa sous vide z sosem rozmarynowym, pieczonymi ziemniakami i szpinakiem na maśle czosnkowym
Propozycja IV
Przystawka
Mozzarella z pomidorami i grzanką z pesto oliwkowym
Danie główne
Tagliatelle z kaczą w stylu tajskim z warzywami z woka